Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl

Is er nog wel plaats voor kleine webwinkeliers of nemen de grote jongens met veel geld het over? In dit artikel over Fietsenwinkel.nl uit dagblad De Gelderlander van 17-3-2017 staan twee opmerkingen die iedere webwinkelier ter harte zou moeten nemen.

Fietsenwinkel.nl pakt in korte tijd een groot aandeel van de online fietsenmarkt. Hoe kan dat?

In onderstaande deel van het krantenartikel over fietsenwinkel.nl wordt aangegeven dat de fietsenbranche nog niet gewend is aan online serviceverlening. Dat zou te denken moeten geven. Want zeg nu eens eerlijk, iedere winkelier biedt offline toch ook service. Waarom dan online niet?

Als tweede argument wordt aangehaald dat MKB'ers vaak geen tijd en geen geld hebben om een webshop te runnen. Ik zou hieraan willen toevoegen dat de meeste MKB'ers ook (te)weinig of geen kennis hebben van online zakendoen. Dat kan niemand ze kwalijk nemen, want online verkoop is een vak apart en vereist veel tijd om de digitale klant en de digitale markt te leren kennen.

Met 20 jaar ervaring in online handel weten wij bij Euria hoe lastig het is voor MKB'ers om online te verkopen en bij de tijd te blijven. Daarom bieden wij Managed Webshops aan. Hiermee nemen wij de hele online business voor de MKB'er uit handen.

Vaak horen wij van MKB'ers dat de pogingen die zij hebben gedaan om succesvol te verkopen via internet netto alleen maar geld heeft gekost. Zij zijn dan ook blij met een goed verkopende webshop van Euria. 

Voor niets gaat de zon op is het gezegde. Voor de inspanningen die wij verrichten om van jouw online handel een succes te maken, vragen wij natuurlijk wel een vergoeding. Die vergoeding is gebaseerd op de daadwerkelijk behaalde omzet. No cure, No pay! Eerlijk toch?!

Wil weten of een Managed Webshop  ook iets voor jouw bedrijf is? Bel ons: 06 1969 6627 of klik hier

Artikel fietsenwinkel.nl De Gelderlander 17-3-2017

Geplaatst 22-03-2017 door Michael Sonder 1153
Prev
>

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal (incl. btw)

Bestel nu >