Webshop huren?

Webshop huren?

Waarom zou je zelf een webshop willen hebben? Het huren van een webshop heeft heel veel voordelen: snel online verkopen, maandelijkse vaste lasten, geen beheer en onderhoud van de software en gedegen e-commerceadvies zit bij de prijs in.

Een webwinkel in eigen beheer of huren?

Denk je een leuke webwinkel te beginnen en snel geld te verdienen... Maar voor je het weet verdrink je in allerhande technische zaken waar je geen kennis van hebt en waar je je ook liever niet mee bezighoudt.

Bij het huren van een webwinkel wordt het onderhoud van software, updates, het oplossen van ingewikkelde technische problemen en alles wat dagelijks aandacht vraagt om de webwinkel optimaal operationeel te houden voor jou geregeld. Wat dat aangaat doet een verhuurder van webwinkels veel meer voor jou dan een verhuurder van een stenen winkel. Laten we eerlijk zijn, wat krijg je van de verhuurder van een fysieke winkel behalve onderdak voor jouw handel en aan het einde van de maand een dikke factuur?


Weet waar je mee bezig bent

Een webshop bevat al snel meer dan 1000 functies (kleine of grotere softwareprogramma's). Weet jij precies welke functies bij jouw bedrijf passen en voor jouw handel nuttig zijn? Zet je niet teveel functies in die je niet of nauwelijks gebruikt maar waar je wel veel beheer aan hebt? Kan een klant binnen drie klikken bij het product komen? Beantwoordt de zoekfunctie aan de wensen en behoeften van jouw klanten?
Zomaar een paar vragen. Vragen die je via Google niet snel beantwoordt krijgt, want jouw bedrijf is uniek en de keuzes die je maakt zijn dat ook.
De verhuurder van jouw webshop kan je helpen bij het maken van verstandige beslissingen en je op tijd adviseren over het gebruik van nieuwe functies die de verkoop bevorderen.

 

Voordelen van het huren van een webshop

direct starten met online verkopen
tijd voor de verkoop en logistiek
geen technische toestanden
altijd de modernste software
vaste maandelijkse lasten
e-commerceadvies

Als je na het lezen van bovenstaande wilt weten waar jouw kansen met een webwinkel liggen, neem dan gerust even contact  met ons op.

In ons volgende blog: Mooie plaatjes vullen geen gaatjes.

Hoe houd je de balans tussen een mooie en een functionele webshop.

Geplaatst 05-04-2017 door Michael Sonder 1171
Prev
>

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal (incl. btw)

Bestel nu >