Goedkoop een professioneel logo maken

Goedkoop een professioneel logo maken

Een passend logo voor jouw webshop of website kost al snel een paar honderd euro. Dat moet goedkoper kunnen, dachten wij. In dit blog lees je hoe je met een minimaal bedrag een professioneel logo kunt laten ontwerpen.

Hoe is het mogelijk dat je voor een paar Euro een uniek en professioneel logo kunt laten maken?

Het klinkt logisch, als je gespecialiseerd bent, kun je vaak sneller en goedkoper werken en neemt de foutmarge aanzienlijk af. Maar hoe werkt het in de praktijk?

Onze vaste grafisch vormgeefster was er maar druk mee, want Logo’s ontwerpen luistert heel nauw en vraagt veel kennis en ook communicatie tussen klant en ontwerper. Geen wonder dat het laten maken van een logo al snel honderden Euro’s kost. Wij vroegen ons af of het ontwerpen van een logo niet goedkoper, sneller en efficiënter kon zodat wij meer tijd overhouden aan waar wij goed in zijn, webshops inrichten.

Na een ronde door het land kwamen wij in contact met een bedrijf dat niets anders doet dan logo’s maken. Enigszins sceptisch hebben wij voor een nieuwe klant van Euria daar een logo laten ontwerpen. Tot onze verbazing ging dat heel snel en de kwaliteit van het werk is absoluut top en de prijs is heel laag. Afhankelijk van wat je wilt of nodig hebt, kun je voor een paar tientjes al een professioneel handgemaakt logo laten maken. Er zitten geen addertjes onder het gras en de levertijd van jouw unieke logo is alles bij elkaar maar een paar dagen.

Wil jij ook een uniek, professioneel en handgemaakt logo voor een bijzonder concurrerend bedrag? Kijk dan bij 15eurologos.nl en verbaas je over de mogelijkheden. Een echte aanrader!Geplaatst 09-05-2017 door Michale Sonder 1071
Prev
>

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal (incl. btw)

Bestel nu >