Over Euria webconsult

Mensen zijn de sleutel tot succes!

Euria webconsult is een bureau dat platform onafhankelijke e-commerce-consultancy levert voor het midden- en kleinbedrijf. Wij ontwikkelen op maat gemaakte e-commerce-strategieën voor e-commerce in handel, industrie, fashion en dienstverlening, met uitzondering van financiële dienstverlening.

Veel bedrijven hebben een e-commerce-strategie die toegespitst is op wat zij denken dat belangrijk is en verliezen daarbij te vaak de klanten, ketenpartners en de eigen werknemers uit het oog. Het is daarom belangrijk om e-commerce in zijn geheel te zien. Wij kijken samen met onze klanten naar bredere mogelijkheden om meer rendement uit de digitale kanalen te halen.

Onze e-commerce-oplossingen zijn altijd individueel. Wij waarderen de diversiteit van de wensen en eisen van bedrijven en markten en zijn altijd flexibel in termen van proces, prijs en projectduur. Of het nu gaat om een grote markt met veel verschillende klanten of een niche met een kleine klantengroep, wij houden de kwaliteit van het werk voor iedere klant op het zelfde niveau.

Onze e-commerce-aanpak bestaat in grote lijnen uit:
- opstellen en ontwikkelen van de e-commerce-strategie
- definitie van de KPI's op basis van de zakelijke wensen en vereisten
- aansturing e-sales, e-markteing, e-CRM
- coördinatie gekwalificeerd webshopbezoek, conversie en klant-retentie
- maximaliseren return on investment (ROI)
- omnichannelstrategie.