Webshop voor bedrijven - B2B

Laat jouw webshop beheren door Euria webconsult


Jij bent ondernemer en hebt minimaal een jaar praktische ervaring met een eigen webshop met verkoop aan bedrijven en je wilt nu meer omzet halen uit jouw webwinkel.


Bij het uitbouwen van jouw webshop heb je professionele hulp nodig. Euria webconsult levert alle kennis en mogelijkheden om jouw groeiambitie waar te maken.


Jouw prioriteit ligt bij een goede bedrijfsvoering. Het beheren en ontwikkelen van een webshop vraagt eigenlijk om gepecialiseerde medewerkers die naast kennis van verkopen via internet ook gedegen kennis hebben van jouw markt en bedrijf. Gespecialiseerd personeel in dienst nemen is te duur of kost teveel tijd om op te leiden.

Euria heeft de kennis en de mensen om jouw groeiambitie snel en tegen aantrekkelijke voorwaarden waar te maken. Meer weten?

Bel ons nu: 06 1969 6627

Contactformulier

Meer details

Los product
 
Meer informatie

Succesvol online verkopen doe je zo!

De tijd dat je een webshop voor een paar duizen Euro kon laten maken en daar ook nog succes mee kon behalen, is al lang voorbij en het wordt met de dag moeilijker om je klanten via internet te bereiken en te verleiden tot aankopen. Een goed renderende webshop vraagt een substantiële investering in zowel geld als kennis.

Door de bouw, inrichting en het dagelijksbeheer van jouw webshop geheel uit te besteden aan Euria krijg je een webwinkel die gebruikmaakt van de meest geavanceerde software en worden alle gangbare en moderne functies ingezet die specifiek nodig zijn om jouw bedrijf goed te laten functioneren.

Concreet biedt Euria jou een high performance webshop aan en beheert de hele webshop met alles er op en er aan voor de volle 100%. Hier heb je geen omkijken naar. Jij krijgt van Euria de bestellingen door en levert deze uit aan de klant. Natuurlijk voorzien wij ook in een gavanceerd systeem voor retouren, dat natuurlijk ook weer netjes via de door ons beheerde webshop wordt afgehandeld.

Elke Managed webshop die Euria beheert, heeft de uitstraling die jij wenst en is helemaal aangepast op jouw bedrijf en jouw klanten. Euria levert dus een unieke en specifiek voor jouw bedrijf gemaakte webwinkel.


Managed Webshop op basis van No Cure, No Pay

Voor ons is een webwinkel geen black box maar een goed te hanteren instrument om succesvol zaken te doen op internet. Daarom kunnen wij met een gerust gevoel jouw webwinkel aanbieden op basis van no cure, no pay.

Het expertteam van Euria weet wat echt nodig is om een webwinkel succesvol te maken en succesvol te houden. Wij vragen alleen een vergoeding voor de daadwerkelijk gerealiseerde omzet en een beperkte tegemoetkoming in de opstartkosten. Uit de omzetvergoeding betalen wij alles wat nodig is om een succesvolle webshop op te zetten, verder te ontwikkelen en te beheren.

Onze ervaring is dat ondernemers vaak aanhikken tegen het telkens opnieuw betalen van nieuwe facturen van internetbureau’s en geen idee hebben of daar enige verbetering of winst tegenover staat. Hierdoor worden belangrijke beslissingen uitgesteld of helemaal niet doorgevoerd. Dat leidt tot webwinkels die onder de maat presteren en dat is de nummer 1 reden dat 95% van alle webwinkels onvoldoende rendement opleveren. Slechts 5% van alle webwinkels behaalt wel voldoende winst waarvan 2% extreem goed presteert.

Wij verkopen geen holle praatjes en doen geen loze beloften. Wij meten op wetenschappelijke basis alle succesindicatoren en sturen daarmee continu op verbetering van de omzet. Doordat wij exact weten hoe jouw webwinkels presteert en ook zicht hebben op de prestaties van de webshops van jouw concurrenten, kunnen wij met alle kennis en techniek de omzetgroei blijvend positief beïnvloeden.


Webshop Design


Wij hebben onze eigen grafisch vormgevers maar werken ook vaak samen met de vaste grafisch vormgever van onze klanten of beide vormgevers werken samen.

De uitdaging bij vormgeving zit hem in de juiste toon. Je wilt het bij jouw bedrijf meest passende gevoel overbrengen aan jouw klanten.
Onze ervaring is dat veel vormgevers graag een mooi plaatje willen neerzetten en voorbijgaan aan het doel, klanten overtuigen om bij jou te bestellen. Uiterlijk en functionaliteit gaan hand in hand en om daar de juiste balans in te vinden vraag gedegen kennis en ervaring van vakspecialisten.

Wij hebben grafisch vormgevers die gespecialiseerd zijn in verkopen via webwinkels en daarbij goed kijken naar wat ook mooi oogt.